Δώσε το πιο όμορφο δώρο στον εαυτό σου…..τον σεβασμό σου!

  • Αρχική
  • Άρθρα
  • Δώσε το πιο όμορφο δώρο στον εαυτό σου…..τον σεβασμό σου!

Ναι αγαπάς πολύ με όλη την δύναμη σου, όμως δεν λαμβάνεις το ίδιο.

Προσπαθείς τόσο πολύ να μην τον/την χάσεις, τι θα πει άλλωστε και η κοινωνία και η οικογένεια σου… ειδικά αν είσαι και χρόνια πολλά μαζί του/της.

Γιατί να κρατάς μια σχέση που πραγματικά ρίχνει τα θέλω σου και τις αξίες για τον εαυτό σου.? Ναι μπορεί να υπάρχουν και παιδιά το καταλαβαίνω. Έχεις όμως ποτέ αναλογιστεί ότι τα παιδιά σου βλέποντας σε δυστυχισμένο/η νιώθουν χειρότερα? Και το μήνυμα που τους δίνεις είναι αντίστοιχα να μην αγωνίζονται για το καλύτερο του εαυτού τους ή να υπομένουν αντίστοιχα σε αντίστοιχες σχέσεις.

Σκέψου ότι ζεις μόνο μία φορά στη ζωή σου και κατάλαβε το, ότι αξίζεις να έχεις το καλύτερο.

Αξίζεις να έχεις κάποιον/αν  που θα σε αγαπάει όσο και εσύ.

Να καλύπτει όλες σου τις ανάγκες ,ακόμη.. να σε κοιτάει στα μάτια και να ξέρει τι ακριβώς θέλεις να του/της πεις.

Μην ρίχνεις τον εαυτό σου μην πέφτεις στο επίπεδο του να ζηλέψεις ή να εκδικηθείς γιατί πολύ απλά αν νιώθεις προδομένος /νη τότε εσύ ο ίδιος/α σε έβαλες σε αυτήν την θέση. Σου αρέσει? Δεν το νομίζω. Σήκωσε το κεφάλι κοίτα την αξία σου όλοι οι άνθρωποι άλλωστε έχουν την αξία τους με άλλους ταιριάζει και με άλλους όχι. Όμως είναι η προσωπική σου αξία , να την σέβεσαι να σε σέβεσαι να σε αγαπάς.

Και να θυμάσαι πως όταν κλείνει μια πόρτα να είσαι σίγουρος/η ότι μια άλλη ανοίγει , φωτεινή με χρώματα χαράς αρκεί εσύ να έχεις ανοιχτά μάτια και αυτιά και κυρίως μυαλό με σιγουριά.

 

                                                               ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ ΝΑΤΑΣΑ

Life coach of   NLP Practitioner

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

X