ACADEMY TRAINING CENTER

Academy Training Center

Η Academy Training Center δημιουργήθηκε το 2010 από μια ομάδα ανθρώπων που επιδιώκουν να συνδυάσουν τους πλέον αξιόπιστους οργανισμούς, τον κατάλληλο εξοπλισμό  και το άρτιο προσωπικό στο πλαίσιο της διαχείρισης των κινδύνων.

Πιστεύουμε ότι ο σωστός συνδυασμός εκπαίδευσης και παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών καθώς και η συνεργασία με αντίστοιχους οργανισμούς σε διεθνές επίπεδο, θα επιτρέψει στους πολίτες και της υπηρεσίες ασφαλείας σε όλο τον κόσμο, να δημιουργήσουν και να διατηρήσουν ένα ασφαλές περιβάλλον στις χώρες τους.

Προωθώντας μια κουλτούρα ανάπτυξης της καινοτομίας στην  εκπαίδευση, η οικογένεια των οργανισμών της Academy Training Center έχει αυξηθεί από την ημέρα δημιουργίας της, συμπεριλαμβανομένων των AVI NARDIA ACADEMY HELLAS – KAPAP KRAV MAGA, TRAINING DEFENSE ACADEMY– TDA, INTERNATIONAL ORGANIZATION TRAINING AND EDUCATION – IOTE, FEDERATION OF ISRAELI MARTIAL ARTS – FIMA HELLASπροσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για την αντιμετώπιση των πιο σύνθετων προκλήσεων στον τομέα της ασφάλειας σε όλο τον κόσμο.

Όραμα μας είναι η εμπέδωση του αισθήματος της ασφάλειας στον πολίτη καθώς και η αναβάθμιση και εξειδίκευση του επαγγελματία.

Tactical Defense Academy ιδρύθηκε από την ACADEMY tc και είναι ένας παγκόσμιος οργανισμός  παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών και εκπαίδευσης.

Πιστεύουμε ότι ο σωστός συνδυασμός εκπαίδευσης και παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών καθώς και η συνεργασία με αντίστοιχους οργανισμούς σε διεθνές επίπεδο, θα επιτρέψει στους πολίτες και της υπηρεσίες ασφαλείας σε όλο τον κόσμο, να δημιουργήσουν και να διατηρήσουν ένα ασφαλές περιβάλλον στις χώρες τους.

Επιλέξαμε να συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους και αναγνωρισμένους από όλο τον κόσμο, ώστε η γνώση και εκπαίδευση που προσφέρουμε να πληρούν τα υψηλά στάνταρ της Ελληνικής και ξένης αγοράς.

Όραμα μας είναι η εμπέδωση του αισθήματος της ασφάλειας στον πολίτη καθώς και η αναβάθμιση και εξειδίκευση του επαγγελματία.

Οι ιδρυτές και συνεργάτες που πλαισιώνουν την TDA δραστηριοποιούνται στον χώρο της ασφάλειας, αυτοάμυνας – αυτοπροστασίας, πολεμικών τεχνών, μαχητικών αθλημάτων, και λοιπών δραστηριοτήτων άθλησης και γυμναστικής πάνω από 25 χρόνια.

avi nardia

Η Avi Nardia Academy είναι μια νέα, σύγχρονη και διαδραστική σχολή πολεμικών τεχνών. Ορισμένες από τις διδασκαλίες προέρχονται από Στρατό την Αστυνομία και τις Αντιτρομοκρατικές μονάδες, αλλά κυρίως είναι βαθιά ριζωμένες στις παραδοσιακές πολεμικές τέχνες.
Το KAPAP έχει δανειστεί στοιχεία από τους κλάδους πολεμικών τεχνών όπως jiu jitsu και swordmanship kendo και έχει ενσωματώσει οποιαδήποτε μέθοδο αυτοάμυνας που μπορεί να λειτουργήσει σε πραγματικές συνθήκες, προσφέροντας αποτελεσματική προστασία για όλες τις ηλικίες, τα σχήματα και τα μεγέθη.
Αυτό επιτυγχάνεται χρησιμοποιώντας την οικονομία σώματος βασισμένη σε πέντε αρχές που είναι εύκολο να μάθουν και να κυριαρχήσουν.
Η σκέψη έξω από το κουτί είναι μια μέθοδος που διδάσκεται στην Avi Nardia Academy.

Η ζωή φέρνει τυχαίες καταστάσεις από πολλές απόψεις και, επομένως, αν εκπαιδεύσετε όπως εσείς είστε μέσα στο κουτί, δεν θα αναπτύξετε την ικανότητα να αξιολογείτε, να αναλύετε και να ενεργείτε αποτελεσματικά.

Ο Avi Nardia ως επικεφαλής του Ισραηλινού Krav Maga και ιδρυτή που συμβολίζεται από τη γαλάζια και λευκή ζώνη. Εκτός από το ότι είναι ηγέτης στις Ισραηλινές πολεμικές τέχνες, φέρει επίσης μαύρες ζώνες στο τζούντο, το ιαπωνικό jujutsu, το βραζιλιάνο jiu jitsu και πολλά άλλα.
Η Avi Nardia Academy συνεχίζει να αναπτύσσεται σε ολόκληρο τον κόσμο με κύριο στόχο την εκπαίδευση του κοινού και την ασφάλεια των ανθρώπων.
Η Avi Nardia Academy έχει εξελιχθεί ως η πιο πλήρης σχολή αυτοάμυνας στον κόσμο.

ACADEMY TC

ΓΙΝΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ

ATC-logo
Προσφέρουμε ολοκληρωμένα προγράμματα κατάρτισης σε όλο τον κόσμο.

Με συνεχιζόμενη έρευνα στον τομέα της ασφάλειας και στην προσπάθεια αναβάθμισης των εκπαιδευτικών προγραμμάτων μας, καταφέραμε όλα τα σεμινάρια – σχολεία των εκπαιδευτικών προγραμμάτων μας, να πραγματοποιούνται και να πιστοποιούνται μέσα από Κρατικά Πιστοποιημένους Φορείς.

Σκοπός της επιλογής μας αυτής είναι ότι πλέον η εκπαίδευση στον τομέα της ασφάλειας και της προστασίας να παρέχεται σε επαγγελματικό επίπεδο υψηλών προδιαγραφών, ώστε οι εκπαιδευόμενοι και συνεργάτες μας να πληρούν τις προδιαγραφές της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής αγοράς.

Η Academy Training Center σε συνεργασία με τους λοιπούς φορείς πραγματοποιεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα ημερίδες – σεμινάρια και σχολεία με πολλαπλά εργαστήρια και δεξιότητες.

ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΕΤΗΣΙΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΝ
  • ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ – ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
  • ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΥΝΟΔΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ – CLOSE PROTECTION
  • ΣΧΟΛΕΙΟ TACTICAL DRIVING
  • ΣΧΟΛΕΙΟ TACTICAL FLASHLIGHTS
  • ΣΧΟΛΕΙΟ LAW ENFORCEMENT OFFICER
  • ΣΧΟΛΕΙΟ COMBAT POINT SHOOTING – AIRSOFT
  • ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΑΙΧΜΗΡΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ – ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ»

Για περισσότερες πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος, επικοινωνήστε μαζί μας.

ACADEMY TC
Βασικές Αρχές Οργάνωσης

Αξιοπρέπεια

Όλους τους αντιμετωπίζουμε με αξιοπρέπεια και σεβασμό και εκτιμούμε τις πεποιθήσεις και τα δικαιώματα των συνεργατών μας, των μαθητών μας και των κοινωνικών ομάδων που δραστηριοποιούμαστε.

Καινοτομία

Ενθαρρύνουμε και επιτρέπουμε στους συνεργάτες μας, να αναπτύξουν καινοτόμες και ρεαλιστικές λύσεις στις πραγματικές προκλήσεις.

Εμπειρία

Οι ιδρυτές και συνεργάτες που πλαισιώνουν την ACADEMY tc δραστηριοποιούνται στον χώρο της ασφάλειας, αυτοάμυνας – αυτοπροστασίας, πολεμικών τεχνών, μαχητικών αθλημάτων και λοιπών δραστηριοτήτων άθλησης και γυμναστικής πάνω από 25 χρόνια.

Επιλέξαμε να συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους και αναγνωρισμένους παγκοσμίως, ώστε οι υπηρεσίες μας να πληρούν τα υψηλά στάνταρ της Ελληνικής και διεθνούς αγοράς.

Όραμα

Όραμα μας είναι η εμπέδωση του αισθήματος της ασφάλειας στον πολίτη καθώς και η αναβάθμιση και εξειδίκευση του επαγγελματία.

Ακεραιότητα

Επιδεικνύουμε τον υψηλότερο βαθμό ακεραιότητας σε κάθε πτυχή σε αυτό που κάνουμε, με στόχο την ενδυνάμωση της επαγγελματικής και δεοντολογικής συμπεριφοράς σε όλους τους συνεργάτες μας.

Υπεροχή

Οργανώσαμε της υπηρεσίες μας με λειτουργικότητα, ώστε να ενδυναμώνουμε τους συνεργάτες μας να προσφέρουν λύσεις πάντα με γνώμονα τον πολίτη, με τα υψηλότερα επίπεδα επαγγελματισμού.

Ομαδική δουλειά

Προωθούμε και υποστηρίζουμε το πνεύμα της ομαδικής εργασίας για την επίτευξη των στόχων του οργανισμού μας.

Διοίκηση

Με ένα άρτια οργανωμένο νομικό τμήμα και υπό την επίβλεψη του Διοικητικού συμβουλίου, αναλαμβάνουμε νομικά και ηθικά την ευθύνη για τα αποτελέσματα του έργου μας.

ACADEMY TC
Παγκόσμια Εμβέλεια

 

Η ACADEMY tc λειτουργεί παγκοσμίως και υποστηρίζεται σε συνεργασία με άλλους οργανισμούς από εκπαιδευτικά κέντρα – γραφεία σε 18 χώρες παγκοσμίως και σε εθνικό επίπεδο στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λαμία, Κατερίνη, Κοζάνη, Καστοριά και Ιωάννινα.

ACADEMY TC
Κώδικας Επιχειρηματικής Δεοντολογίας και Συμπεριφοράς

 

Η ACADEMY tc δεσμεύεται να είναι κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών εκπαίδευσης και ασφάλειας υψηλού επιπέδου, τηρώντας παράλληλα τα υψηλότερα πρότυπα δεοντολογίας και ακεραιότητας και να συμμορφώνεται με όλους τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς.

Προγράμματα Εκπαίδευσης

Αυτοάμυνα - Αυτοπροστασία

Αιχμηρά αντικείμενα

Προστασία προσώπων – CPO

Handgun courses

Carbine / Rifle

Ασφαλής Οδήγηση

Law Enforcement

Military Training

Tactical Flashlight

Survival

Σχολή εκπαιδευτών

First Aid and Medical Training

Terrorism – Antiterrorism – Counter Terrorism

Πρόγραμμα “Προστατεύω τον εαυτό μου”

Ατομικά, οικογενειακά και εταιρικά προγράμματα

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

X